1) Over groepaanbod.be
De goede werking van de website Groepaanbod.be wordt verzorgd door URA INVEST BV, 9030 Gent met ondernemingsnummer 0661.698.960. Heeft u vragen wat betreft de aankoop van elektrische fietsen en/of de website dan kan u terecht op volgend e-mailadres: info@groepaanbod.be.

Alle gegevens (bestellingen en demo aanvragen) worden verzameld en verwerkt door URA INVEST BV volgens de privacywetgeving. Wenst u hier meer over te lezen, dan kan u ons privacybeleid raadplegen.

2) Hoe komt de verkoop tot stand?
Een bestelling kan enkel worden geplaatst via groepaanbod.be of rechtstreeks bij een medewerker van Minerva Bike TRading BV op de demodagen georganiseerd door Minerva en Groepaanbod.be. Na betaling op de webshop, ontvangt u een bevestigingsmail. Vanaf dan komt de aankoop tot stand tussen u en Minerva Bike Trading BV.

U koopt rechtstreeks aan bij Minerva. Het bedrijf Minerva BT NV is gelegen te Bargiestraat 32, 8900 Ieper. U kan ze steeds bereiken op het telefoonnummer, +32 (0)57 48 75 00 of op het e-mailadres, info@minerva.be. Na betaling vindt er een eigendomsoverdracht plaats van de aangekochte fiets van Minerva naar u.

Minerva of Groepaanbod.be hebben het recht een bestelling te weigeren bij overmacht, indien er sprake kan zijn van rechtsmisbruik of kwade trouw van de klant of indien het goed niet meer voorradig of beschikbaar is.

U hebt recht op de prijs die vermeld staat op de website bij het aankopen van het product, ook al wijzigt de prijs nadien. U kan betalen met Bancontact, Visa, Mastercard, American Express, iDEAL, Belfius Direct Net, ING home’pay en KBC/CBC payment button en/of met elektronische/papieren maaltijdcheques.

3) De levering
De informatie wat betreft de aankoop wordt door Groepaanbod.be aan Minerva doorgegeven. Zij verwerken de bestelling en verzorgen de levering in 3 tot 4 weken . Deze leveringstermijn is indicatief en bijgevolg niet bindend. Ook indien u de fietsen wenst terug te geven, regelt Minerva dit.

Aankopen kunnen enkel geleverd worden op adressen binnen het Belgisch grondgebied.

Op de factuur zal u aanvullende voorwaarden vinden van Minerva. Blijken deze voorwaarden tegenstrijdig met de voorwaarden hier vermeld, dan primeren de voorwaarden die u hier kan vinden.

4) Retourvoorwaarden
Je hebt 14 dagen bedenktijd na de levering van jouw fiets. Wens je hem terug te geven, dan bel je binnen de termijn van 14 dagen naar Minerva. Zij komen hem eerstdaags halen en je geld wordt meteen teruggestort, op voorwaarde dat de fiets nog steeds in nieuwe staat verkeert.

5) Garantie
Minerva biedt u 3 jaar garantie op alle fietsen. Alle voorwaarden met betrekking tot de garantie zijn door hen bepaald. Informatie hierover kan u bij Minerva terugvinden. Wenst u te beroepen op u recht op garantie, dan contacteert u Minerva.

6) Toepassing
De toepassing van de voorwaarden is op alle artikelen die via de webshop groepaanbod.be aangekocht worden. U aanvaard impliciet de voorwaarden wanneer u een aankoop doet op groepaanbod.be. Blijkt een van de voorwaarden onwettig of niet toepasbaar, dan blijven de andere voorwaarden nog steeds geldig.
De overeenkomst wordt gesloten in het Nederlands. Het argument dat de klant de Nederlandse taal niet voldoende machtig is om de overeenkomst te sluiten, kan niet leiden tot de onwettigheid van de voorwaarden.

7) Rechtssysteem
Deze voorwaarden vallen onder de bevoegdheid van de ondernemingsrechtbank van Gent. Bij geschillen zal het Belgisch Recht toegepast worden.
Aanpassingen van de algemene voorwaarden
Het is mogelijk dat groepaanbod.be zijn voorwaarden aanpast. Hiervoor geven wij geen voorafgaande kennis. Bij het gebruik van de website gaat u impliciet akkoord met de voorwaarden die van kracht zijn op dat moment.