1) Over groepaanbod.be
De goede werking van de website Groepaanbod.be wordt verzorgd door URA INVEST BV, 9030 Gent met ondernemingsnummer 0661.698.960. Heeft u vragen wat betreft de aankoop van elektrische fietsen en/of de website dan kan u terecht op volgend e-mailadres: info@groepaanbod.be.

Alle gegevens (bestellingen) worden verzameld en verwerkt door URA INVEST BV volgens de privacywetgeving. Wenst u hier meer over te lezen, dan kan u ons privacybeleid raadplegen.

Groepaanbod.be haar rol bestaat er uitsluitend in, om een online platform aan te bieden aan E-velox BV, de verantwoordelijke én organiserende partij van deze online ebike outlet, voor de verkoop van haar elektrische fietsen.

2) Hoe komt de verkoop tot stand?
Een bestelling kan enkel worden geplaatst via groepaanbod.be of via email (info@groepaanbod.be). Na betaling op de webshop, ontvangt u een bevestigingsmail. Vanaf dan komt de aankoop tot stand tussen u en E-velox BV.

U koopt rechtstreeks aan bij E-velox BV. Het bedrijf E-velox BV heeft haar maatschappelijke zetel op de Bredestraat 4 te 2000 Antwerpen met ondernemongsnummer BE 1001.754.731 . U kan ze steeds op het e-mailadres admin@e-velox.be. Na betaling vindt er een eigendomsoverdracht plaats van de aangekochte fiets van E-velox BV naar u.

E-velox BV of Groepaanbod.be hebben het recht een bestelling te weigeren bij overmacht, indien er sprake kan zijn van rechtsmisbruik of kwade trouw van de klant of indien het goed niet meer voorradig of beschikbaar is.

U hebt recht op de prijs die vermeld staat op de website bij het aankopen van het product, ook al wijzigt de prijs nadien. U kan betalen met Bancontact, Visa, Mastercard, iDEAL, Belfius Direct Net, ING home’pay en KBC/CBC payment button en/of met elektronische maaltijdcheques.

3) De levering
De informatie wat betreft de aankoop wordt door Groepaanbod.be aan E-velox BV doorgegeven. Zij verwerken de bestelling en verzorgen de levering in gemiddeld 1-2 weken . Deze leveringstermijn is indicatief en bijgevolg niet bindend. Ook indien u de fietsen wenst terug te geven, regelt E-velox BV dit.

Aankopen kunnen enkel geleverd worden op adressen binnen het Belgisch grondgebied.

Op de factuur kanl u aanvullende voorwaarden vinden van E-Velox BV. Blijken deze voorwaarden tegenstrijdig met de voorwaarden hier vermeld, dan primeren de voorwaarden die u hier kan vinden. Een factuur kan worden aangevraagd via admin@e-velox.be

4) Retourvoorwaarden
Je hebt 14 dagen bedenktijd na de levering van jouw fiets. Wens je hem terug te geven, dan bel je binnen de termijn van 14 dagen naar E-velox BV. Zij komen hem eerstdaags halen en je geld wordt meteen teruggestort, op voorwaarde dat de fiets nog steeds in nieuwe staat verkeert.

5) Garantie
E-velox BV biedt u 3 jaar garantie op alle fietsen, op voorwaarde dat de aangekochte fiets binnen de 30 dagen na aankoop werd geregistreerd via www.fixxi.be. Alle voorwaarden met betrekking tot de garantie zijn door hen bepaald. Informatie hierover kan u bij E-velox BV terugvinden. Wenst u te beroepen op u recht op garantie, dan contacteert u E-velox BV.

6) Toepassing
De toepassing van de voorwaarden is op alle artikelen die via de webshop groepaanbod.be aangekocht worden. U aanvaard impliciet de voorwaarden wanneer u een aankoop doet op groepaanbod.be. Blijkt een van de voorwaarden onwettig of niet toepasbaar, dan blijven de andere voorwaarden nog steeds geldig.
De overeenkomst wordt gesloten in het Nederlands. Het argument dat de klant de Nederlandse taal niet voldoende machtig is om de overeenkomst te sluiten, kan niet leiden tot de onwettigheid van de voorwaarden.

7) Rechtssysteem
Deze voorwaarden vallen onder de bevoegdheid van de ondernemingsrechtbank van Gent. Bij geschillen zal het Belgisch Recht toegepast worden.
Aanpassingen van de algemene voorwaarden
Het is mogelijk dat groepaanbod.be zijn voorwaarden aanpast. Hiervoor geven wij geen voorafgaande kennis. Bij het gebruik van de website gaat u impliciet akkoord met de voorwaarden die van kracht zijn op dat moment.