Minerva Bike Plus

Minerva Bike Plus nu 3 maanden voor slechts 1 euro bij aankoop van een Elektrische Fiets via Groepaanbod.be ALL in assistance tegen diefstal, schade en pech

 
Verzeker je Elektrische Fiets van Minerva nu voor slechts 1 euro. Verzeker jouw ebike tegen schade, diefstal, vandalisme. Lees hieronder alles over deze unieke aanbieding en wat deze All In Assistance precies inhoudt. In samenwerking met AG Insurance en Touring.

Minerva Bike Plus

Wat is Minerva Bike Plus precies?

Minerva Bike Plus is de meest complete Assistance die je kan vinden voor je Elektrische Fiets. Het dekt alles van pech, diefstal, herstelling enz.. We leggen jou hieronder graag uit wat dit omvat:

Omniumverzekering tegen diefstal

Deze verzekering, in samenwerking met AG Insurance, dekt wereldwijd (poging tot) diefstal én materiële schade.
De waarborg Diefstal – die ook heel ruim is – dekt talrijke oorzaken van diefstal, zoals bijvoorbeeld: vandalisme, poging tot diefstal, diefstal in een privé- of gemeenschappelijk lokaal, diefstal op de openbare weg, diefstal in een fietsenstalling, diefstal op de fietsdrager van een wagen of in een wagen… op voorwaarde dat er inbraak was of dat het antidiefstalsysteem* (dat het verplaatsingsmiddel vastmaakte aan een vast bevestigingspunt) vernield werd.

* Ofwel een erkend ART-slot 2 sterren (waarmee het kader van het verzekerde voorwerp kan worden vastgemaakt aan een vast bevestigingspunt, dit is een vast, onbeweeglijk en hard gedeelte in steen, metaal of hout, verbonden met een stevige muur of met de grond en waarvan het verzekerde voorwerp niet kan loskomen of worden losgemaakt, ook niet door het op te tillen).

Normaal worden de Elektrische Fietsen van Minerva standaard uitgerust met dit type sloten.

*Bij volledig verlies, mag u voor dezelfde aankoopwaarde (hou daarom uw bestelbon en/of leveringsbon altijd goed bij) een nieuwe fiets kiezen bij Minerva voor dezelfde aankoopwaarde zonder franchise en dit voor zolang u gedekt bent bij Minerva Bike Plus vanaf de initiële aankoop.

Bijstand

De waarborg Bijstand omvat ’bijstand in geval van een defect, ongeval, poging tot diefstal, diefstal, zowel voor de persoon en/of zijn vervoermiddel, overal in België en tot 30 km over de landsgrenzen, en tot minimaal 1 km van de woonplaats.

Garantie, herstelling en onderhoud

De garantie van de fiets wordt verlengd zolang u sinds de aankoop onafgebroken geabonneerd geweest bent op Minerva Bike Plus. Omvat de volledige fiets, ook de motor en batterij.

Bij jouw aankoop via groepaanbod.be geniet je van 3 jaar garantie op je fiets(inclusief herstelling aan huis) én 3 jaar gratis onderhoud (in één van onze 120 servicepunten). Lees hier alles over servicepunten, herstelling en onderhoud.

Wat moet ik doen om deze 3 maanden à 1 euro te krijgen?

1

Surf naar deze link om u te registreren: Minerva Bike Plus

2

Vul uw gegevens in en druk op registreren. U krijgt van ons een welkomstmail.

3

Druk op fiets toevoegen om uw eerste fiets toe te voegen. Het chassis nummer kan u terugvinden onderdaan het frame ter hoogte van de crank (tussen de pedalen).

4

Vul alle velden in en druk op fiets toevoegen. Nadat u alle velden heeft ingevuld zal u een mail krijgen dat de fiets toegevoegd is.

Na betaling van de eerste euro wordt u verzekering geactiveerd.

Nadat de eerste 3 maanden voorbij zijn zal het bedrag van €14.95 automatisch gedomicilieerd worden van uw rekening. Liever niet? Geen probleem, de verzekering kan maandelijks opgezegd worden!

Promotie bij een verzekering van 12 maanden: 6 maanden gratis!

Heeft u een schadegeval, pech, diefstal.. ? Dan kan u dat aangeven op onze dienst-na-verkoop website Servicebike.

U kan ook meteen een Minerva Bike Plus afsluiten voor 1 jaar. U geniet dan van 3 maanden bijkomende gratis dekking. Lees verder hieronder…

Promotie bij een verzekering van 12 maanden: 6 maanden gratis!

Wil je graag meteen een All In Assistance voor een jaar, dan ontvang je nog eens 3 maanden gratis. Dat wil zeggen dat je dus 12 maanden gedekt bent en slechts voor 6 maanden betaalt. De dekking gaat pas in van zodra je de fiets ontvangt, zodat je effectief 12 maanden dekking hebt!

Voorwaarde: de Minerva Bike Plus moet binnen de 2 maanden na aankoop van de fiets worden betaald én deze promotie is enkel geldig via deze site (groepaanbod.be). Per fiets dient er een aparte Bike Plus worden afgesloten.

Koop je meerdere fietsen, dan geldt de promotie ook voor elke bijkomende fiets.

Je kan de promotiecode aanvragen via info@minervabikeplus.be en jou daarmee registreren op de Minerva Bikes Plus website.

Wat wordt niet gedekt door Minerva Bike Plus?

De schade aan onderdelen van de fiets of ander vervoermiddel door een constructie- of materiaalfout, slijtage, een klaarblijkelijk gebrek aan onderhoud van deze onderdelen of een gebruik van de fiets of ander vervoermiddel dat niet overeenstemt met de instructies van de constructeur.

De schade veroorzaakt of verergerd door de vervoerde voorwerpen, alsook door de overbelasting van de fiets, de aanhangwagen of een ander vervoermiddel.

Aan alle info op deze pagina, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij verwijzen naar de website van Minerva Bike Plus als het gaat om voorwaarden en/of definities van wat is inbegrepen en wat niet.