Minerva Bike Assistance

Zorgeloos genieten van je fiets
3 maanden GRATIS bij aankoop van een fiets via Groepaanbod.be
ALL in assistance tegen diefstal, schade en pech!

Minerva Bike Assistance, nu 3 maanden gratis bij aankoop van een elektrische fiets via Groepaanbod.be! Lees hieronder alles over deze unieke aanbieding en wat deze All In Assistane precies inhoudt. In samenwerking met AG Insurance en Touring.

Heb je een elektrische fiets gekocht via Groepaanbod.be en je hebt momenteel een schadegeval en/of pech? lees hier verder.

Wat is Minerva Bikes plus precies?

Minerva Bike Plus is de meest complete Assistance die je kan vinden voor je fiets. Werkelijk alles van pech, diefstal, herstelling enz.. zit vervat in dit pakket. We leggen jou graag uit wat je krijgt…

Omniumverzekering tegen diefstal

Deze verzekering, in samenwerking met AG Insurance, dekt wereldwijd (poging tot) diefstal én materiële schade.

De waarborg Diefstal – die ook heel ruim is – dekt talrijke oorzaken van diefstal, zoals bijvoorbeeld: vandalisme, poging tot diefstal, diefstal in een privé- of gemeenschappelijk lokaal, diefstal op de openbare weg, diefstal in een fietsenstalling, diefstal op de fietsdrager van een wagen of in een wagen… op voorwaarde dat er inbraak was of dat het antidiefstalsysteem* (dat het verplaatsingsmiddel vastmaakte aan een vast bevestigingspunt) vernield werd. 

 * Ofwel een erkend ART-slot 2 sterren (waarmee het kader van het verzekerde voorwerp kan worden vastgemaakt aan een vast bevestigingspunt, dit is een vast, onbeweeglijk en hard gedeelte in steen, metaal of hout, verbonden met een stevige muur of met de grond en waarvan het verzekerde voorwerp niet kan loskomen of worden losgemaakt, ook niet door het op te tillen).

Normaal worden de Elektrische Fietsen van Minerva standaard uitgerust met dit type sloten.

*Bij volledig verlies, mag u voor dezelfde aankoopwaarde (hou daarom uw bestelbon en/of leveringsbon altijd goed bij) een nieuwe fiets kiezen bij Minerva voor dezelfde aankoopwaarde zonder franchise en dit voor zolang u gedekt bent bij Minerva Bike Plus vanaf de initiële aankoop.

Bijstand

De waarborg Bijstand  omvat ’bijstand in geval van een defect, ongeval, poging tot diefstal, diefstal, zowel voor de persoon en/of zijn vervoermiddel, overal in België en tot 30 km over de landsgrenzen, en tot minimaal 1 km van de woonplaats. 

 

Garantie, herstelling en onderhoud

De garantie van de fiets wordt verlengd zolang u sinds de aankoop onafgebroken geabonneerd geweest bent op Minerva Bike Plus. Omvat de volledige fiets, ook de motor en batterij.

Bij jouw aankoop via groepaanbod.be geniet je van 3 jaar garantie op je fiets(inclusief herstelling aan huis) én 3 jaar gratis onderhoud (in één van onze 120 servicepunten). Lees hier alles over servicepunten, herstelling en onderhoud.

Wat moet ik doen om deze 3 gratis maanden te krijgen?

De Minerva Bike Assistance is gratis gedurende 3 maanden en loopt vanaf het moment van levering van de elektrische fiets. Dan ontvangt u een code waarmee u uw fiets kan registreren. Geen code ontvangen? mail dan even naar info@minerva.be   Na deze 3 maanden heeft u de keuze om de Bike Assistance verder te zetten (betalend). Deze dekking wordt niet automatisch verlengd en is enkel geldig op elektrische fietsen die werden aangekocht via Groepaanbod.be en/of gekocht werden tijdens een demo georganiseerd door Groepaanbod.be

Heeft u een schadegeval, pech, diefstal.. kijk dan op onze “herstelling Minerva Fiets” pagina.

U kan ook een Minerva Bike Plus afsluiten voor 1 jaar. U geniet dan van 3 maanden bijkomende gratis dekking. Lees hier meer…

Promotie bij een verzekering van 12 maanden: 6 maanden gratis!

Wil je graag meteen een All In Assistance voor een jaar, dan ontvang je nog eens 3 maanden gratis. Dat wil zeggen dat je dus 12 maanden gedekt bent en slechts voor 6 maanden betaalt. De dekking gaat pas in van zodra je de fiets ontvangt, zodat je effectief 12 maanden dekking hebt!

Voorwaarde: de Minerva Bike Plus moet bij aankoop van de fiets worden betaald én deze promotie is enkel geldig via deze site (groepaanbod.be). Per fiets dient er een aparte Bike Assistance worden afgesloten.

Koop je meerdere fietsen, dan geldt de promotie ook voor elke bijkomende fiets.

Je kan de All In Assistance hieronder toevoegen aan je winkelmandje.

Wat wordt niet gedekt door Minerva Bike Plus?

  • De schade aan onderdelen van de fiets of ander vervoermiddel door een constructie- of materiaalfout, slijtage, een klaarblijkelijk gebrek aan onderhoud van deze onderdelen of een gebruik van de fiets of ander vervoermiddel dat niet overeenstemt met de instructies van de constructeur. 
  • De schade veroorzaakt of verergerd door de vervoerde voorwerpen, alsook door de overbelasting van de fiets, de aanhangwagen of een ander vervoermiddel.

Aan alle info op deze pagina, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij verwijzen naar de website van Minerva Bike Plus als het gaat om voorwaarden en/of definities van wat is inbegrepen en wat niet.

Bestel hier uw jaar Minerva Bike Assistance

gratis* voor 6 maanden

€179 €89 voor 12 maanden

De verzekering dekt je tegen diefstal, pech, lekke banden en komt je gelijk waar in België depanneren, zorgt voor herstelling en een vervangfiets.

*Bij je aankoop via groepaanbod.be krijg je gratis 3 maand de Minerva Bike Assistance verzekering. Kies je voor een verzekering van 1 jaar, dan betaal je het eerste jaar maar voor 6 maanden in plaats van 12.

DUUR

X