Service, onderhoud & garantie

Minerva Herstellers en Servicepunten

Minerva heeft 120 servicepunten en fietsherstellers, verspreid over gans Vlaanderen. Er is dus altijd wel een hersteller in uw buurt. Voor de klanten van Groepaanbod voorziet Minerva ook gratis herstelling aan huis. Dit tijdens de volledige garantieperiode van 3 jaar!

Heb je reeds een Elektrische Fiets van Minerva? Wil je weten waar je terecht kan voor een onderhoud of herstelling? Lees verder bij “Servicepunten”

Wil je graag een fiets kopen en lezen welke garanties we voorzien? Lees hieronder alles over onderhoud, herstelling en pech.

Je koopt een fiets via Groepaanbod? Dit zijn de garanties:

3 jaar
garantie

Bovenop de wettelijke garantie van 2 jaar krijg je dankzij Groepaanbod nog 1 jaar extra garantie op alle herstellingen, onderdelen en werkuren. Daarnaast geniet je van maar liefst 10 jaar garantie op het kader van je fiets.

Blijkt het mechanisch defect onherstelbaar, binnen de garantie, dan ontvang je een nieuwe fiets (dezelfde of gelijkwaardig). Zo zeker zijn we van onze kwaliteit!

3 jaar
gratis onderhoud

Bij aankoop van een Elektrische Fiets bij groepaanbod.be krijg je 3 jaar lang een gratis jaarlijks onderhoud cadeau. Je maakt een afspraak bij één van de meer dan 120 Minerva servicepunten voor jouw jaarlijks onderhoud en zij kijken jouw fiets gratis na.

Zo blijf niet alleen jij, maar blijft ook je fiets in topconditie! Een gratis onderhoud aanvragen doe je via Servicebike (Minerva)

Minerva
Bike Assistance

Iedereen die een Elektrische Fiets aankoopt bij Groepaanbod.be krijgt gratis 3 maanden All-In Bike assistance. Dat is een gratis diefstalverzekering, pechverhelping waar ook in België enz…

Lees hier alles over de Minerva Bike Plus Assistance.

herstelling
aan huis

Geraak je niet tot bij een servicepunt voor een herstelling? Geen probleem, Minerva biedt, dankzij Groepaanbod.be, ook herstelling aan huis.

Je fiets wordt dan thuis opgehaald en weer teruggebracht wanneer deze hersteld is. Binnen de garantie van 3 jaar, is deze dienst gratis!

120+ Minerva servicepunten

Wil je een gratis onderhoud of een herstelling inplannen? Dan kan je daarvoor terecht bij meer dan 120 servicepunten, verspreid over heel Vlaanderen.

Servicepunten Minerva

Bij een defect aan uw Elektrische Fiets en/of onderhoud/herstelling, maakt u een afspraak bij één van deze herstelpunten via www.servicebike.be  Enkel dan zal de herstelling gratis uitgevoerd worden. Indien het werkelijk om garantie gaat, zal het servicepunt met u contact opnemen om een afspraak te maken.

Mocht u niets van hen horen, na registratie op de site, dan kan je Servicebike bereiken op het nummer 051 42 30 17 (08u-20u)

Op dat moment wordt gekeken:

  • waar u woont en/of verblijft (bijv aan zee, Ardennen…)
  • welke fietshersteller vrij is (niet op verlof/ziek en/of te druk)
  • wordt de dichtstbijzijnde hersteller aan u toegewezen. 

Mocht het servicepunt op dat ogenblik voor u te ver zijn en/of u kan daar niet geraken (bijv. u heeft geen auto, bent niet mobiel..), dan heeft u dankzij uw aankoop via Groepaanbod, recht op herstelling aan huis (gratis). U heeft 3 jaar garantie, dus u kan zorgenvrij fietsen.

Lijst Servicepunten

We geven de lijst van onze herstellers (en waar ze zich bevinden), op hun expliciete vraag, niet meer vrij. De externe servicepunten hebben in het verleden te vaak gemerkt dat onze klanten rechtstreeks naar hen gingen. En dit zonder een afspraak te maken. Dat haalt hun planning overhoop. Het is ook niet eerlijk tov de mensen die wél een afspraak maken.

Elk jaar komen er Minerva herstelpunten bij.  U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de vlotte bereikbaarheid van één of meer servicepunten in uw buurt. Ze zijn goed verspreid over gans Vlaanderen. En met de herstelling aan huis, is er bij Groepaanbod, als énige in België, steeds een oplossing. 

Wat na de garantieperiode? Dat kan je zeker nog terecht bij Minerva Servicebike. Alleen zullen de werkuren en onderdelen dan betalend zijn. Desgewenst kan voorafgaandelijk steeds een offerte aangevraagd worden

Let op: heb je de Fiets eerst aan een andere hersteller gegeven? Die heeft er zitten aan prutsen?  Dan riskeer je dat de garantie vervalt.

Lees op onze vragen en antwoorden pagina alle vragen en antwoorden over herstelling, 

Met meer dan 120 servicepunten over heel Vlaanderen is er altijd
wel een lokale hersteller in jouw
buurt.

120+
X