Service, onderhoud & garantie

De voordelen via groepaanbod.be

3 jaar
garantie

Bovenop de wettelijke garantie van 2 jaar krijg je dankzij Groepaanbod nog 1 jaar extra garantie op onderdelen en werkuren. Daarnaast geniet je van maar liefst 10 jaar garantie op het kader van je fiets.

3 jaar
gratis onderhoud

Als kers op de taart krijg je 3 jaar lang een gratis jaarlijks onderhoud cadeau bij de aankoop van een Minerva fiets. Je kan gemakkelijk langsgaan bij één van de meer dan 120 Minerva servicepunten voor jouw jaarlijks onderhoud. Zo blijf niet alleen jij, maar blijft ook je fiets in topconditie!

14 dagen
bedenktijd

Is de fiets toch niet helemaal jouw ding? Na de aankoop of levering van de fiets, heb je recht op 14 dagen bedenktijd. Binnen die 14 dagen kan je het product onbeschadigd terugbezorgen en kan je een terugbetaling verwachten.

herstelling
aan huis

Geraak je door omstandigheden niet tot bij een servicepunt? Geen probleem, ook herstellingen aan huis worden aangeboden. Je fiets wordt dan thuis opgehaald en weer teruggebracht wanneer deze hersteld is.

120+ Minerva servicepunten

Wil je een gratis onderhoud of een herstelling inplannen, dan kan je daarvoor terecht bij meer dan 120 servicepunten, verspreid over heel Vlaanderen.

Om alles vlot te laten verlopen kan je een onderhoud of herstelling online aanvragen via Servicebike van Minerva. Daar zie je ook het overzicht van alle servicepunten waar je terecht kan voor een onderhoud. Is je lokale hersteller druk bezet of met vakantie, dan zie je direct in welk punt je terecht kan in jouw regio.

Indien jouw elektrische fiets defect is en moet hersteld worden, kan je onder garantie ook kiezen voor herstelling aan huis aan. Je fiets wordt dan thuis opgehaald en weer teruggebracht wanneer die hersteld is.

Lees op onze FAQ pagina alle vragen en antwoorden over herstelling, garantie en onderhoud.

Met meer dan 120 servicepunten over heel Vlaanderen is er altijd
wel een lokale hersteller in jouw
buurt.

120+
X