Onderhoud en herstelling | Groepaanbod

Onderhoud en herstelling

Een overzicht van de meest gestelde vragen

Voor alle vragen over de het onderhoud en herstelling van je Minerva ebike verwijzen we jou graag naar onze pagina “service en onderhoud”

We gaan later nog heel wat vragen hieronder vermelden met specifiek vragen.

Ik heb recht op 3 jaar gratis onderhoud. Hoe werkt dat?

Heb je een ebike gekocht via Groepaanbod? dan heb je recht op 3 jaar gratis onderhoud. Hoe werkt dat?

Je hebt recht op 1 onderhoud per jaar, gedurende de eerste 3 jaar. Een onderhoudsbeurt aanvragen doe je via www.servicebike.be  Dan wordt er gekeken naar wie het dichtst in jow buurt zit en dan kan je daar naartoe?

Neem je geen onderhoud in een jaar? dan ben je die beurt kwijt. Je kan ze niet zitten opsparen.

TIP: ga niet op onderhoud in de lente, wanneer iedereen gaat! Dan lopen de wachttijden op en moet je enkele weken wachten. Beste periode is januari en februari.

Komen jullie aan huis voor het onderhoud?

Minerva komt aan huis voor herstellingen, maar niet voor onderhoud. Daarvoor moet je naar een lokale Minerva fietsenhersteller. Die kan je boeken en vinden via www.servicebike.be

Tip: iedereen vraagt, vaak uit gemak, herstelling aan huis. Ondanks het feit dat we voldoende ploegen hebben, duurt het daardoor langer (soms tot 1 maand in drukke periodes) vooraleer we kunnen langskomen. Overweeg zeker om zelf naar een servicepunt te gaan. Dat gaat sneller.

Ik heb een herstelling nodig. Wat moet ik doen?

Voor een herstelling kan je terecht op de website www.servicebike.be

Ga niet zelf naar een fietsenhandelaar, want als die geen lid is van ons netwerk, riskeer je te moeten betalen voor de herstelling, ook al valt die bij ons onder garantie.

Boek daarom je afspraak via de site.

Herstellen we aan huis? Ja dat kan! Hou er alleen rekening mee dat het dan wat langer duurt, want we hebben maar 4 ploegen. En zeker als ze allemaal op dezelfde moment hun fiets van stal halen, kan het oplopen.

X