CategoriesGeen categorie

Elektrische Plooifiets/vouwfiets kopen Minerva

Handleiding elektrische plooifiets Minerva

Een elektrische plooifiets is een fiets die zowel elektrisch als opvouwbaar is. Het combineert de voordelen van een elektrische fiets en een opvouwbare fiets, waardoor het een handige en flexibele manier van transport is voor mensen die veel onderweg zijn.

Er zijn verschillende soorten elektrische vouwfietsen: voormotor, achtermotor en middenmotor. Wil je alles lezen over de verschillen tussen deze motoren dan kan dat in onze blog

De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel grotere afstanden kunt afleggen, zonder dat je zelf veel inspanning hoeft te leveren. Dit maakt de elektrische plooifiets een ideale keuze voor pendelaars die naar hun werk willen fietsen, maar niet bezweet willen aankomen.

Het opvouwbare aspect van de fiets maakt het gemakkelijk om de fiets op te bergen en te vervoeren. Hierdoor is het ook een handige optie voor mensen die weinig opbergruimte hebben thuis of op het werk, of voor mensen die de fiets mee willen nemen in de trein, bus of auto.

Er zijn verschillende merken die elektrische plooifietsen aanbieden, waaronder Minerva. Het is belangrijk om te overwegen welk model het beste past bij jouw behoeften en budget, afhankelijk van hoe je de fiets gaat gebruiken. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld een langere actieradius dan andere, terwijl andere modellen weer lichter zijn om mee te nemen in het openbaar vervoer.

Wat zijn de afmetingen van een Elektrische vouwfiets?

De afmetingen van de Elektrische Plooifietsen zijn  92cm x 39cm x 64 cm

Wat zijn de voordelen van een Elektrische vouwfiets?

 

Een elektrische vouwfiets biedt diverse voordelen ten opzichte van een gewone fiets of een elektrische fiets zonder vouwfunctie. Hieronder staan enkele voordelen op een rij:

  1. Gemakkelijk te vervoeren: Het grootste voordeel van een elektrische vouwfiets is dat deze gemakkelijk kan worden opgevouwen en meegenomen kan worden in het openbaar vervoer of in de auto. Zo kan je snel van A naar B reizen zonder zorgen over parkeerproblemen of extra kosten voor het stallen van de fiets.

  2. Flexibiliteit: Door het compacte formaat kan een elektrische vouwfiets gemakkelijk worden opgeborgen in kleine ruimtes, zoals in een kast of onder het bed. Zo is het ideaal voor mensen die in kleine appartementen of studio’s wonen en geen ruimte hebben voor een grote fiets.

  3. Comfort: Een elektrische vouwfiets biedt net als een gewone elektrische fiets extra comfort bij het fietsen. De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je gemakkelijk lange afstanden kunt afleggen zonder dat je zelf veel inspanning hoeft te leveren. Zo kan je snel en zonder zweten naar je bestemming fietsen.

  4. Milieuvriendelijk: Een elektrische vouwfiets is een milieuvriendelijk alternatief voor een auto of motor, omdat het geen uitstoot van schadelijke stoffen produceert.

  5. Gezondheid: Ondanks de elektrische ondersteuning, moet je nog steeds trappen om vooruit te komen op een elektrische vouwfiets. Dit betekent dat je toch wat beweging krijgt en dat het goed is voor de gezondheid.

Kortom, een elektrische vouwfiets biedt veel voordelen voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke, flexibele en milieuvriendelijke manier van vervoer.

Wat kost een Elektrische plooifiets gemiddeld?

De kostprijs voor een elektrische vouwfiets hangt vnl af van het type motor.

De prijs voor een plooifiets met een voormotor is 1.049 euro

De prijs voor een plooifiets met een achtermotor is 999 euro

De prijs voor een plooifiets met een middenmotor bedraagt 1.999 euro