CategoriesGeen categorie

Ook bekend vlaanderen kiest minerva

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Minerva is intussen een vaste naam in de fietsenwereld. Vandaag exporteert Minerva zijn fietsen naar maar liefst vijftien landen. Paradepaardje in het assortiment is nog altijd de Minerva, dé klassieker der klassiekers, het onuitwisbare Belgische topkwaliteitslabel dat zijn roem en succes dankt aan meer dan honderdtwintig jaar expertise op twee en vier wielen. Daarnaast verdeelt Minerva nog een groot aantal andere sterke merken, zoals Be One, Jaguar en Scoppio (sportfietsen), Devron en Corwin (fietsen en e-bikes) en Plop, Maya en K3 (kinderfietsen).

Niet moeilijk dat ook bekende Vlamingen massaal voor een Minerva fiets kiezen. Zo had Minerva reeds samenwerkingen met niemand minder dan wielrenner Johan Museeuw, drievoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Maar ook met Pascal Ackermann[/vc_column_text][vc_single_image image=”2743″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2744″ img_size=”full”][vc_column_text]Minerva is intussen een vaste naam in de fietsenwereld. Vandaag exporteert Minerva zijn fietsen naar maar liefst vijftien landen. Paradepaardje in het assortiment is nog altijd de Minerva, dé klassieker der klassiekers, het onuitwisbare Belgische topkwaliteitslabel dat zijn roem en succes dankt aan meer dan honderdtwintig jaar expertise op twee en vier wielen. Daarnaast verdeelt Minerva nog een groot aantal andere sterke merken, zoals Be One, Jaguar en Scoppio (sportfietsen), Devron en Corwin (fietsen en e-bikes) en Plop, Maya en K3 (kinderfietsen).

Niet moeilijk dat ook bekende Vlamingen massaal voor een Minerva fiets kiezen. Zo had Minerva reeds samenwerkingen met niemand minder dan wielrenner Johan Museeuw, drievoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Maar ook met Pascal Ackermann[/vc_column_text][vc_single_image image=”2745″ img_size=”full”][vc_column_text]Michel Van Den Brande (The Sky Is The Limit), Elena Castro Suarez (Miss België 2019), Celine Van Ouytsel (Miss België 2020), Chloé Evangelista (Expeditie Robinson) en Lenny (Blind getrouwd),[/vc_column_text][vc_single_image image=”2746″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2747″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2748″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2749″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]